Zou je niet de wereld rondgaan met die Daf van je?!

Klopt. Dat was ook de bedoeling. Het geld was gespaard, de huur stond klaar om opgezegd te worden, en de Daf was nog maar één reparatiesessie verwijderd waarvan de videoreeks nog in de maak is.

Reclame - Ik gok dat het over gokken gaat.

Toen besloot er een speerpijp zijn handen niet te wassen aan de andere kant van de aardkloot. Nadat diegene onzedelijk is geweest met een één of ander grotgevogelte terwijl hij tegelijkertijd zijn tanden aan het poetsen was met gutter oil.

Anyway, ik hoef niemand meer te vertellen dat er iets anders door de lucht aan het vliegen is dan mijn uitlaatgassen.

Hierdoor is de aardkloot niet alleen zo onvoorspelbaar, maar ook nog eens simpelweg ontoegankelijk, waardoor een wereldrit er voorlopig gewoon niet in zit. Helemaal wanneer landen als India op de menukaart staan waar het momenteel zo’n puinzooi is dat het niet met dank wordt afgenomen wanneer je als rijke Wester er even doorheen pruttelt om te laten zien hoe mooi het leven wel niet is.

Nu kan ik geduldig gaan lopen wachten tot alles weer terug gaat naar normaal, maar wie kan zeggen hoe lang het duurt voordat dit airborne biermerk weer terugschaalt naar een endemie ipv pandemie? Het leven gaat ook door.

Omdat er al twee jaar voorbij is gevlogen die maar als twee maanden aanvoelde, heb ik besloten om de trip te laten rusten zodat ik mijn leven niet op pauze hoef te zetten voor iets wat mogelijk maar uitgesteld blijft worden. Daar wordt niemand blij van.
Over een paar jaar zie ik dan wel weer hoe de wind staat. De passie om het te doen blijft bestaan, dus het is zeker nog niet van de kaart in elk geval. Intussen heb ik gelukkig een hoop andere ideeën voor Daffert. Zo hebben sommigen inmiddels al wat plaatjes langs zien komen van een Lincoln Continental. Niet bepaald een Daf, maar wel een mooi contrast op het kleine knuffelbare imago dat de Daf heeft. Ook deze slee wil ik onder handen nemen, al heeft deze nog wel spatborden die zegmaar nog… bestaan. De Daf die intussen klaar is, staat natuurlijk nog wel gereed voor andere roadtrips.

Tot slot,
Voordat het liedje van Nice Device een wereldhit werd zijn er een paar mensen geweest die ontzettend aardig donaties hebben gegeven voor de rit. Deze donaties zijn vooralsnog gebruikt voor de onderdelen ter preparatie voor de reis, waarvan de videoreeks nog in de maak is. Maar voor wie speciaal gedoneerd heeft om deze koektrommel de aardkloot rond te willen zien gaan is het helemaal geen probleem om dit terug te vragen. Doe dit gerust.

Mijn excuses naar iedereen die hier naar uit keek. Ik hoop echt van harte dat de boel snel weer een beetje normaal wordt, en dat de situatie er vooralsnog naartoe kan leiden dat de trip mag plaatsvinden. Want joh zijn er eindeloos veel plekken waar ik doorheen wil met die bruine pruttelkast. De afgelopen aantal jaar denk ik er elke dag aan.

Zelf iets toe te voegen aan mijn verhaal? Laat het weten!
Reclame - Want je hebt nog niet genoeg zooi.