Over Ons

“Het is geen roest, maar karakter.”

Daffert.nl is een site over de belevenissen van twee Dafjes (en hun eigenaren) uit Rotterdam. De blog wordt bijgehouden door knaap één genaamd Robin. De site is ontstaan vanuit zijn forum blog op Autoweek.nl waar een reparatieverslag wordt bijgehouden van de 44 en het eerste reisverslag over de 33 werd geschreven. Speciaal voor deze -en komende gebeurtenissen is deze website gemaakt waarop alles in geuren en kleuren wordt omschreven.

Robin Bongaarts

A.k.a. Rob. Het lopende alles-in-één pakket aan idioterie. Hij neemt niet veel serieus en probeert vaak juist te doen wat hem wordt verteld dat onmogelijk, of wellicht totaal onpraktisch is. Sinds maart 2016 is Robin trots bezitter van zijn half doorgerotte koektrommel als eerste auto. Het is pas sinds de aanschaf van deze Daf 44 dat hij zich is gaan verdiepen in autotechniek, iets waar hij 0,0 verstand van had maar blijkbaar toch een passie voor heeft. De reparaties die er op worden uitgevoerd gaan dan ook niet altijd vlekkeloos. Door Clint wordt hij ook wel “Els” genoemd.

Clint de Bruijn

Regel 1: Waar Clint’s wil is, ligt een weg. Regel 2: Als die weg daar niet ligt, dan gaat hij offroad. Zijn vermogen om zijn doel te bereiken is iets unieks. Hoe achterlijk het idee ook is. Als je ooit middernacht iemand met een badkuip op zijn rug door de straten van Rotterdam ziet slenteren, dan is dat mogelijk Clint. Sinds april 2015 is hij in bezit van zijn trouwe -en half in elkaar gebeunde- Daf 33 die inmiddels al het klokkie rond is gegaan. Door Robin wordt hij ook wel “Els” genoemd.