Deel 3 van de Deelrevisie

Nou, daar gaat ie dan. Na wat prutsen in een video programma heb ik deze video kunnen maken. Verwacht geen AAA National Geographic documentaire, want de beelden evenals de informatie gaan je teleurstellen.

Waar gaat dit verslag over?

In deze video krijg je te zien hoe ik de dynamo, startmotor & inlaatspruitstuk weer tot een paar pareltjes maak. Ook laat ik zien hoe het probleem met de vastzittende kachelpot is opgelost.

Reclame - Ik gok dat het over gokken gaat.

Er mist een beetje structuur in de video naar mijn idee. Dat heeft voornamelijk te maken met het wennen van het schieten van videobeelden tijdens zo’n grote klus, dus klaag me a.u.b. niet aan. Ik denk er niet altijd aan om iets te gaan filmen, en veel momenten gebeuren zo spontaan dat de camera niet eens de kans kreeg om het te kunnen filmen. Bovendien ben ik nou ook niet echt bepaald een Spielberg.

Ach, ik had er in elk geval lol in om het te maken. En hopelijk hebben jullie het ook bij het kijken ervan. Dus, zet een bak koffie, en kantel die stoel dit maal maar eens goed achterover, want je hoeft voor de verandering eens niets te lezen. Behalve dit dan.

Zelf iets toe te voegen aan mijn verhaal? Laat het weten!
Reclame - Want je hebt nog niet genoeg zooi.