Alles gaat weer terug in elkaar, en de Daf 44 wordt weer herboren. Soort van.

Ook kijk ik in deze video terug hoe de reparaties het de afgelopen 3 jaar hebben volgehouden.

Reclame - Ik gok dat het over gokken gaat.

Los van de reparatie is het nu even de vraag wat er met Daffert verder gaat gebeuren nu de Daf af is. Er zit een hoop tijd in het maken van deze video’s, waardoor het niet altijd makkelijk is om alles op film vast te leggen. Eén van de alternatieven is om de video’s wat meer rechtoe-rechtaan te maken zonder muziek waarbij ik vooral mijn verhaal in de camera doe met een meer technischere ondertoon. Het is even zien wat er komen gaat.

Tot die tijd wil ik iedereen ontzettend bedanken voor het kijken van de video’s de afgelopen jaren.

Zelf iets toe te voegen aan mijn verhaal? Laat het weten!
Reclame - Want je hebt nog niet genoeg zooi.