Het gebeurt niet vaak dat je wagen de eer krijgt om op de rollenbank van AutoWeek te mogen.
Clint’s 33 was één van de gelukkige die langs mochten komen.

Hij had zijn trommel die week weer naar Rotterdam toegebracht en staat nu ook in de buurt:

Reclame - Ik gok dat het over gokken gaat.

Zie op de achtergrond mijn 44:

Anyway, dus op een vroege donderdag ochtend stapte we met stervenskou in zijn trommel om naar Den Haag te pruttelen. Gelukkig had hij net zijn kachel gerepareerd waardoor de crematie stand weer in werking was.
De garage met de rollenbank was ergens aan de rand van Den Haag. Gelukkig waren we wat eerder vertrokken omdat we vanwege ons geauwehoer de afslag voorbij reden op één van die honderd knooppunten naast die stad, wat resulteerde in een enkeltje rechtstreeks het centrum in waar we weer een terugweg mochten zoeken. Ach, in elk geval een foto kunnen maken die het idee geeft dat we ook echt naar Den Haag reden:

Gelukkig waren we maar 50 minuten te vroeg aangekomen en konden we het rustieke bedrijfsterrein tot ons nemen terwijl onze tenen eraf vroren.
Binnen enige tijd verscheen de rest. Nog een andere gelukkige die met zijn Honda op de rollenbank mocht (waar overigens de meest heerlijke autostoelen ooit in zitten) en uiteraard de crew van AutoWeek.

[size=x-small]hee… achteruit is ie sneller!

De Daf mocht er als eerste op!


Zoals in de video is te zien, scheelde het maar 6PK. Zoals de presentator al opmerkte is het geen getal om in percentages te moeten gaan uitdrukken. Ach, hij rijdt nog!

Het was leuk om te zijn meegegaan. Er hing een leuke sfeer en de mensen waren ook tof. Je kon merken dat zij er veel lol in hadden om dit te doen.

Zie hier de video:

Zelf iets toe te voegen aan mijn verhaal? Laat het weten!
Reclame - Want je hebt nog niet genoeg zooi.